1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ'NİN ALDIĞI 5 TL KALKACAK SORUN BİTECEK...
DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ'NİN ALDIĞI 5 TL KALKACAK SORUN BİTECEK...

DEĞİRMENLİK BELEDİYESİ'NİN ALDIĞI 5 TL KALKACAK SORUN BİTECEK...

Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Türkiye, Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği ile görüştü.

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti Bilgi, Teknoloji ve Haberleşme Kurumu’nun düzenlediği konferansa katılmak amacıyla İstanbul’a giden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Türkiye, Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği ile görüştü.

Görüşmede Ercan’a gerçekleştirilen uçuşlar konusundaki anlaşmazlık masaya yatırıldı.

Bayrak Haber’de yayınlanan Öğle Ajansı programına katılan Ersan Saner, Ercan’a uçuşların durması gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurguladı.

Saner, Ercan’a yapılan uçuşlarda, Değirmenlik Belediyesi tarafından yolculardan alınan 5 Türk Lirası ücretle ilgili olarak, Türkiye Sivil Havacılık yetkilileriyle görüştüklerini söyledi.

Bakan Saner, görüşmede, bu konuda var olan yanlış algının ortadan kaldırıldığını ve süreci olumlu bir noktaya taşıdıklarını ifade etti.

Alınan 5 TL’lik ücretin kalkacağı konusunda, havacılık yetkililerinin bilgisinin olmadığını ifade eden Saner, “Bizim sivil havacılıkla ortaya koyduğumuz değerler net ve açık” dedi.

Sivil havacılık yetkililerinin önümüzdeki günlerde KKTC’ye geleceğini de ifade eden Ersan Saner, gerçekleştirilecek görüşme sonrasında basına gerekli bilginin verileceğini belirtti.

İlgili üç firmanın nasıl yanlış yönlendirildiğini anlamadığını da dile getiren Saner, “bir kaşık suda fırtınalar kopardık, boşu boşuna gündemi bu noktaya taşıdık” dedi

Saner, İstanbul’daki temasları çerçevesinde Yunanistan Azerbaycan ,Tunus, Afganistan bilgi ve haberleşme bakanları ile bir araya geldiğini ve karşılıklı  bilgi ve iletişim sektöründe neler yapılabileceğini tartıştıklarını ifade etti.

Kaynak:BRTK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.