1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEĞİRMENLİK'TE CİNAYET!
DEĞİRMENLİK'TE CİNAYET!

DEĞİRMENLİK'TE CİNAYET!

Kavga ettiği oğlu Mehmet’i korkutmak için av tüfeğini ateşleyen Ördel Çağdaşoğluları, o sırada araya giren 64 yaşındaki eşi Nejla Çağdaşoğluları’nı vurarak ölümüne neden oldu

A+A-

Dizindeki atar damarı parçalandı… Oğluna silah doğrultulduğunu görünce yaşanacak faciayı önlemek için araya giren Nejla Çağdaşoğluları, eşinin sıktığı tüfeğin saçmalarıyla dizinin arkasındaki atar damarından vuruldu. Atardamarı parçalanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bacağından vurulan oğlu Mehmet tedavi altına alındı

Değirmenlik’te av tüfeği tamirciliği yapan 64 yaşındaki Ördel Çağdaşoğluları, kavga ettiği oğlunu korkutmak için av tüfeğini ateşlediği sırada araya giren 64 yaşındaki eşi Nejla Çağdaşoğluları’nı dizindeki atar damardan vurarak ölümüne neden oldu. Bacağından yaralanan 38 yaşındaki oğul Mehmet Çağdaşoğluları hastanede tedavi altına alınırken, Ördel Çağdaşoğluları da polis tarafından tutuklandı.
Başta Değirmenlik olmak üzere tüm yurtta büyük üzüntü yaratan olay, dün saat 14.15 sıralarında meydana geldi.
Elde edilen bilgilere göre, sık sık aralarında tartışma yaşanan baba Ördel Çağdaşoğluları ile oğul Mehmet Çağdaşoğluları arasında dün Mehmet’in yeniden eve gelmesi üzerine bir kez daha tartışmaya başladı. Tartışma şiddetlenince, Ördel Çağdaşoğluları, oğlu Mehmet Çağdaşoğluları’nı korkutmak için av tüfeğini üzerine doğrultarak tetiğe bastı. Kocasının av tüfeğini oğluna doğrulttuğunu gören anne Nejla Çağdaşoğluları, kavgayı önlemek için bu sırada araya girdi ve eşinin silahından çıkan saçmalarla sol bacağındaki dizinin arkasındaki atar damarından vuruldu. Saçmalardan Mehmet Çağdaşoğluları da sol bacağından yaralandı.
Atar damarı parçalandığı için ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nejla Çağdaşoğluları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, oğlu Mehmet Çağdaşoğluları ise aynı hastanede tedavi altına alındı.
Eşinin ölümüne, oğlunun ise yaralanmasına neden olan baba Ördel Çağdaşoğluları polis tarafından gözaltına alındı. Ördel Çağdaşoğluları bugün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Gürler olay yerinde

Değirmenlik’te yaşanan aile içi kavganın ölümle sonuçlandığı haberi üzerine, Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı ve üst düzey çok sayıda polis subayı ekipleriyle birlikte olay yerine giderek, olay yeri inceleme ve soruşturmayı bizzat yönetti.

Kıbrıs

 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.