1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “DEĞİŞİM DÖNEMİ BAŞLAYACAK”
“DEĞİŞİM DÖNEMİ BAŞLAYACAK”

“DEĞİŞİM DÖNEMİ BAŞLAYACAK”

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) Genel Başkanı Serdar Denktaş, Ulaş Gökçe Başkanlığı’ndaki DAÜ-SEN heyetini kabul etti.

A+A-

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) Genel Başkanı Serdar Denktaş, Ulaş Gökçe Başkanlığı’ndaki DAÜ-SEN heyetini kabul etti.

DP-Ulusal Güçler Genel Merkezi’nde gerçekleşen kabulde, Ulaş Gökçe ve beraberindeki heyet DAÜ-SEN’in 28 Temmuz’da gerçekleşecek erken seçim öncesi ve sonrasıyla ilgili görüş ve önerilerini Serdar Denktaş’a iletti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Denktaş kabulde, sendika ve sivil toplum örgütleriyle işbirliğine her zaman önem verdiklerini kaydetti.

DAÜ-SEN’in yazılı olarak sunduğu önerilerin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Denktaş, sendikanın ilkeleri arasında yer alan kendi ülkene sahip çıkma, hoşgörü ve diyalog ile sorunları giderme, birlikte karar verebilme, asgari müştereklerde buluşabilme konularının  partisinin de prensip olarak kullandığı hususlar olduğunu söyledi.

“DEĞİŞİM DÖNEMİ BAŞLAYACAK”

Ülkede yaşayan azınlıkların haklarının önemini vurgulayan Denktaş, “O azınlıkların da ülkede insanca yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Onların haklarının verilmesi de dahil olmak üzere birçok konuda önemli bir değişim dönemi başlayacaktır. Bu partinin şu anda Genel Başkanı benim ve ben olduğum sürece bu parti verdiği sözleri yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

Siyasetin, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Lefke Avrupa Üniversitesi’nden, elini çekmesi gerektiğini söyleyen Denktaş, bunun için birlikte bir yol bulunması gerektiğini kaydetti.

Denktaş, 2009’da sunmuş oldukları programı, revize edilmiş, güncelleştirilmiş şekliyle yeniden halka sunacaklarını ifade etti. Denktaş, 2012 Kasım ayında başlattıkları ve Şubat’ta sonuçlandırdıkları eğitim programını sendika yetkililerine sundu ve sendika yetkililerinden inceleyip görüşlerini iletmelerini istedi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.