1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEHŞET SAÇAN KOCA!
DEHŞET SAÇAN KOCA!

DEHŞET SAÇAN KOCA!

Lefkoşa'da önceki gün karısını...

A+A-

 

Eşi ile akrabalarını ziyaret eden Muhittin Kurt, konuştuğu sırada sözünü kestiği gerekçesi ile eşini darp etti. Eşini yumruklayarak burnunun kırılmasına neden olan Kurt, gözaltına alınarak dün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.

"Vahim zarar" ve "Ciddi darp" suçlarından hakkında soruşturma açılan zanlı Kurf un, 9 Temmuz tarihinde eşi ile misafirliğe gittiği bir evde darp olayını yaşandığı belirtildi. Polis, zanlının konuştuğu sırada karısının sözünü böldüğü ve müdahale ettiği gerekçesi ile suratına tokat ve yumruk vurarak, burnunun kırılmasına neden olduğunu söyledi.

Şikâyet üzerine tutuklanan zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, zanlının çalışma izni ile 10 yıldır KKTC de yaşadığını belirterek, davalarında hazır olması koşuluyla teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak

Mahkeme, "vahim zarar ve ciddi darp" suçlarından yargılanacak olan zanlıyı, 50 bin TL'lik kefalet senedi imzalanması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polis karakoluna giderek imza atma şartlan ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Şekeri yükseldi

Mahkemede söz hakkı verilen zanlı Muhittin Kurt, bir anlık gerginlikten dolayı eşini darp ettiğini öne sürdü. Zanlı, "Bir an çok gerildim ve vurdum, çok üzgünüm. Karımın yeniden ifadesine başvurulmasını istiyorum. Şeker hastasıyım, bu nedenle ani bir sinir yaşadım" dedi.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.