1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DELİLLER ONU İŞARET EDİYOR
DELİLLER ONU İŞARET EDİYOR

DELİLLER ONU İŞARET EDİYOR

Deliller onu işaret ediyor

A+A-

Geçitkale’deki Bardak Zeytinyağı Fabrikasını kundaklamakla suçlanan Kağan Karabıyıklı’nın işi, her gelen analiz sonucundan sonra daha da zorlaşıyor

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Geçitkale’de faaliyet gösteren Bardak Zeytinyağı Fabrikasını kundaklamakla suçlanan Kağan Karabıyıklı, dün ek tutukluluk istemi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye soruşturmada geldikleri aşamayı anlatan Geçitkale Polis Karakolu’nda görevli polis müfettişi Arif Konyalı, zanlının ikinci kundaklama tarihi olan 25 Ağustos 2016 tarihinde, elektrik kurumunu arayarak kendisini, “Bardak Zeytinyağı” fabrikasının sahibi olarak tanıttığını ve tamirat yapılacağını öne sürerek işyerinin elektriğinin kesilmesini talep ettiğini söyledi. Elektriklerin kesilmesinin akabinde güvenlik kamerasının devre dışı kadığını anlatan Konyalı,  olay yerinden alınan bazı emare sonuçlarının da ellerine ulaştığını aktardı.

Emarelerde zanlının parmak izi bulundu
Olay yerinde bulunarak incelenen pet şişe, bidon ve naylon poşette zanlının el izinin bulunduğunu anlatan Konyalı, olay yerinde bulunan tekerlek izleri ile zanlının aracının tekerlek izinin bire bir uyduğunu da söyledi.

Mesele ile ilgili 10 tane güvenlik kamerası kaydının incelendiğini ve incelenmesi gereken 4 tane kamera kaydı daha bulunduğunu belirten Konyalı, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü aktararak, mahkemeden soruşturma maksatlı ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.