1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENİZ KENARINDA ÖLÜ BULUNDU!
DENİZ KENARINDA ÖLÜ BULUNDU!

DENİZ KENARINDA ÖLÜ BULUNDU!

Deniz kenarında ölü bulundu!

A+A-

Deniz kenarında yürüyüşe çıkan 66 yaşındaki Akdoğan sakini Hayrettin Rifatoğlu bir anda yere yığılarak hayatını kaybetti

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Bedis ile Silver Beach plajları arasında yürüyüş yapan 66 yaşındaki Akdoğan sakini Hayrettin Rifatoğlu, aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi. Diyalog muhabirinin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre saat 17.00 sıralarında bir vatandaşın Bedis ile Silver Beach plajları arasında yürüyüş yaptığı sırada yerde hareketsiz yatan birini görüp 112 acil servise haber verdi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, talihsiz adamın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Cesedin üzerinde kimlik olmaması nedeni ile ilk etapta kimliği belirlenemeyen kişinin, daha sonra olay yerine giderek incelemelerde bulunan polisler tarafından Akdoğan sakini 66 yaşındaki Hayrettin Rifatoğlu olduğu belirlendi.

Otopsi yapılacak
Talihsiz adamın ilk etapta kalp krizi nedeni ile öldüğü tahmin edilirken kesin ölüm sebebi bugün yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. Akdoğan köyünün sevilen simalarından olan ve elektrik işi ile uğraşan Hayrettin Rifatoğlu, geriye biri erkek biri kız olmak üzere 2 evlat bıraktı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.