1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEVLET EMLAK VE MALZEME DAİRESİ'NDEN DUYURU
DEVLET EMLAK VE MALZEME DAİRESİ'NDEN DUYURU

DEVLET EMLAK VE MALZEME DAİRESİ'NDEN DUYURU

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, 20 Mart Perşembe günü saat 10.00’da

A+A-

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, 20 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Su İşleri Dairesi’nin Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki açık ambarında hurda ve çeşitli malzemeleri satışa sunacak.

Daire, satışı yapılacaklar arasında hurda, demir, plastik, akü, madeni yanık yağ, dizel su motorları, elektrik motorları, dizel motorlu jeneratör, mobil çakıl kırma konkasör makinesi, dozer kepçesi, eksavatör kazıcı kol ve kepçesi, kırıcı delici kompresör yer aldığını duyurdu.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yanık madeni yağların lotlar halinde; makine ve motorların ise tek tek açık artırma ve peşin parayla satılacağı kaydedildi.

Açıklamada, “Açık arıtmaya katılacak alıcılar hurda ayrıştırılmamış demire katılacaksa 30 bin TL, hurda plastiğe katılacaksa bin TL, hurda aküye katılacaksa bin TL, madeni yanık yağa katılacaksa bin TL 45 gün süreli geçici banka teminat mektubu veya Maliye Bakanlığı’ndan yatırılacak para karşılığı alınan makbuz ve Maliye Bakanlığı, Gelir ve Vergi Dairesi’nden devlete borcu olmadığına dair belge getireceklerdir” denildi.

Açıklamada, atık madeni yanık yağ ve hurda akü ihalesine katılacakların, Çevre Koruma Dairesi’ne başvuruları sonucu gerekli şartları yerine getiren, atıklarla ilgili taşıma ve depolama geçici iznine sahip belgesi olanların dikkate alınacağı bildirildi.

Daha fazla bilgi ve şartname, 19 Mart’a kadar Devlet Emlak Malzeme Dairesi Müdürlüğü Ayniyat ve Levazım Şubesi’nden temin edebilecek.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.