1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEVLETE 7 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ
DEVLETE 7 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

DEVLETE 7 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ

Devlete 7 kişi istihdam edildi

A+A-

Bakanlar Kurulu, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nda görev yapmak üzere toplam 7 kişiyi istihdam etti. Buna göre, Maliye Bakanlığı’na Pınar Denktaş, İçişleri Bakanlığı’na Kartal Harman, Ruhsan Onbaşı, Halil Solmaz ve Erfem Günsay, Devlet Planlama Örgütü’ne Funda Öncen ve Aylin Özkurtuluş Göksan istihdam edildi.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı’nda hukuk ile ilgili konularda görevlendirilmek üzere hizmetlerine ihtiyaç duyulan Pınar DENKTAŞ’ı Sözleşmeli Personel olarak istihdam etti. Karar 23 Mayıs’tan itibaren geçerli oldu.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, aralarında gazeteci Kartal Harman’ın da bulunduğu toplam 3 kişiyi sözleşmeli personel olarak 16 Mayıs tarihinde istihdam etti. Konuyla ilgili Resmi Gazete’de yayımlanan açıklamada, Kartal HARMAN, Ruhsan ONBAŞI ve Erfem GÜNSAY’ın İçişleri Bakanlığı’nda görev yapmak üzere istihdam edildiği ve ücretlerinin “Sözleşmeli Personelin Ücretleri” kaleminden karşılanacağı bildirildi.

Bakanlar Kurulu ayrıca, Devlet Planlama Örgütü Müsteşarlığı’nda görevlendirilmek üzere Funda ÖNCEN ve Aylin Özkurtuluş GÖKSAN’ı, Maliye Bakanlığı’nda ihale ile ilgili konularda görevlendirilmek üzere Halil SOLMAZ’ı da istihdam etme kararı aldı. Kararlar 16 Mayıs tarihinden itibaren geçerli oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.