1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKATSİZ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
DİKKATSİZ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Dikkatsiz sürücü tutuklandı

A+A-
Başkent Lefkoşa’nın Küçükaymaklı bölgesinin sevilen ve sayılan isimlerinden olan 73 yaşındaki emekli astsubay Mustafa Özgürsoy, dün sabah saatlerinde meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
 
Üzücü olay, başına geleceklerden habersiz şekilde evinden çıkan ve hergün sabah gittiği, dostlarıyla muhabbet ettiği Çağdaş Ciğer Salonu’na doğru yola koyulan Mustafa Özgürsoy’a, Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’nde yolu yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada, 36 yaşındaki Hasan Yorgancıoğlu yönetimindeki KK 689 plakalı aracın çarpması sonucu gerçekleşti.

 

Olay yerinde can verdi
Polisten alınan bilgiye göre kaza, Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde, sabah
07.30 sıralarında Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’nden Kaymaklı çemberine seyreden KK 689 plakalı aracın sürücüsü H.Y.’nin (E-36) dikkatsiz sürüşü nedeniyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan Mustafa Özgürsoy’a çarpması sonucunda gerçekleşti. Özgürsoy olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrasında H.Y. tutuklandı. Soruşturma halen devam ediyor.

 

4 çocuk babasıydı
Türk ordusunda astsubay olarak 1960-82 yılları arasında görev yaptığı öğrenilen Mustafa Özgürsoy 4 çocuk babasıydı. Çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olan Özgürsoy’un zamansız vedası başta ailesi ve silah arkadaşları olmak üzere tüm sevenlerini hüzne boğdu.

 

Hergün sabah dostlarıyla buluşurdu
Mustafa Özgürsoy’un, Diyalog’a konuşan bir aile yakını talihsiz olay hakkında şu bilgileri verdi, “Mustafa amca hergün sabah Çağdaş Ciğer Salonu’na gider orada dostlarıyla buluşur muhabbet ederdi. Askerlikten emekli olduğu için sabah yürüyüşüne ve spora düşkündü. Bu yaşına kadar herhangi bir rahatsızlık geçirmedi. Kayıpsız gidişi hepimizi çok üzdü. Allah rahmet eylesin” dedi.

 

Askeri törenle uğurlanacak
Yakınlarından alınan bilgiye göre, Mustafa Özgürsoy bugün yapılacak askeri ve dini törenlerin ardından Lefkoşa’da toprağa verilecek.
 
Diyalog
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.