1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKATSİZLİK KAZAYA NEDEN OLDU!
DİKKATSİZLİK KAZAYA NEDEN OLDU!

DİKKATSİZLİK KAZAYA NEDEN OLDU!

2 yaralı!

A+A-

Yeni Bakış'tan Ahmet İkidereli'nin haberine göre; Gönyeli Belediye bulvarı üzerinde, dün sabahın ilk saatlerinde meydana gelen çarpışmada 2 kişi yaralandı.

Gönyeli’de Belediye bulvarı üzerinde, dün sabahın ilk saatlerinde Güney istikametine doğru seyreden Gönyeli’de sakin Zeki Akgürgen (E-72), yönetimindeki MM 362 plakalı araç ile dikkatsizce ve karşıdan gelip düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden gidiş istikametine göre yolun sağ kısmında bulunan Defne Sokak’a dönüşe geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten Kuzey istikametine doğru 68 miligram alkol tesiri altında aşırı sürat ve dikkatsizce seyreden Gönyeli’de sakin Özay Seyiatli (E-30) yönetimindeki KB 244 plakalı araca çarptı. 
Çarpmanın etkisiyle yolun sol kısmına savrulan KB 244 plakalı araç, kaldırım üzerinde bulunan Ficus ağacına, çöp kutusuna ve plastik saksıya çarptı. 
Kaza sonucu yaralanan MM 362 plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Gönyeli’de sakin Gülsen Akgürgen (K-75), Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak acil serviste müşahade altına alındı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.