1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİLEK YILMAZ'DAN HABER
DİLEK YILMAZ'DAN HABER

DİLEK YILMAZ'DAN HABER

Dün öğleden sonra saat 17.30’da meydana gelen kazada,

A+A-

4. KİŞİ DİLEK YILMAZ'DAN HABERİ GELDİ

Dün öğleden sonra saat 17.30’da meydana gelen kazada, Çiğdem Altınfincan (34) yönetimindeki LF 707 plakalı salon araç, Türkeli kavşağını 400 metre kadar geçtikten sonra direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüje girmesiyle meydana gelmişti. kazada JU 802 sürücü Ayşe Hadımcı Candemir ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Figen Arkın (38) ve İmge Kozok (27) kaza yerinde yaşamını yitirirken aynı araçta yolcu olarak bulunan ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde bulunan Dilek Yılmaz’ın da (32) haberi az önce bildirildi ve hayati riskinin devam ettiği öğrenildi. Tahkikatı yürüten polis ekibinin öldüğü bilgisini verdiği Dilek Yılmaz solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ersan Berksel, Dilek Yılmaz’ın genel durumunun kötü olduğunu ancak hastanın hayatta olduğunu açıkladı. Yılmaz’ın şuurunun kapalı olduğunu ve solunum cihazına bağlı bulunduğunu kaydeden Berksel, “Hastada ciddi beyin sarsıntısına bağlı ağır beyin ödemi ve beyin zarları arasında kanama var. Gerekli tetkik ve tedavi yapılıyor” diye konuştu.

Elde edinilen bilgilere göre kazaya sebebiyet veren Çiğdem Altınfincan’ın kazanın şokunu henüz üzerinden atamadığı ve meydana gelen kazada yaşanan ölümlerin olduğu bilgisi kendisiyle henüz paylaşılmadığı ve durumdan henüz haberdar olmadığı bildirildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.