1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİLLERİ YERİNE SOPALARLA KONUŞTULAR
DİLLERİ YERİNE SOPALARLA KONUŞTULAR

DİLLERİ YERİNE SOPALARLA KONUŞTULAR

Haspolat’ta iş yeri basarak, alacakları olduğu gerekçesiyle tehdit savuran ve iki kişiye saldıran Hamit Manga ve Murat Yarıcı tutuklandı

A+A-

Haspolat Kirli Sanayi Bölgesi’nde bulunan Sapsızoğlu Ltd. isimli iş yerine geçtiğimiz gün alacaklarını almak gerekçesiyle giden 24 yaşındaki Hamit Manga ve Murat Yarıcı, iş yerindeki Y.S (E-73) ve Mustafa Dörtbıyıklı’ya  (E-39) şiddet tehdidinde bulunup mülke tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Polis, her iki tarafın da birbirlerini ciddi surette darp ettiğini açıkladı. Olayla ilgili tutuklanan Mustafa Dörtbıyıklı, “Ciddi darp” suçuyla mahkemeye çıkarılarak, teminatla serbest bırakıldı.   “Şiddet tehdidi”, “Mülke tecavüz” ve “Ciddi darp” suçlamasıyla gözaltına alınan 24 yaşındaki Hamit Manga ve Murat Yarıcı dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Emine Taşkın, tanık olarak, Değirmenlik Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Mahir Türe’yi dinletti.Mahir Türe, olayla ilgili üç kişinin ve emare olacak olan 1 sopanın arandığını belirterek, tahkikat amaçlı Hamit Manga ve Murat Yarıcı’nın iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı Hamit Manga, “Mekan basmadık. Haraç istemedik. Alacağımız vardı ve onu almaya gittik. Bizi sopalarla bekliyorlardı. Biz de ellerinden sopaları alıp, onlara karşılık verdik” dedi.Yargıç Hale Ahmet Raşit, tahkikat amaçlı her iki zanlının da iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kaynak:Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.