1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİMİTRİADİS’E KARŞI CEZAİ KOVUŞTURMA
DİMİTRİADİS’E KARŞI CEZAİ KOVUŞTURMA

DİMİTRİADİS’E KARŞI CEZAİ KOVUŞTURMA

Rum Başsavcı Kostas Kliridis, Rum Merkez Bankası Başkanı Panikos Dimitriadis’e karşı

A+A-

Rum Başsavcı Kostas Kliridis, Rum Merkez Bankası Başkanı Panikos Dimitriadis’e karşı, belge sahteleme suçlamasıyla cezai kovuşturma başlatacağı haber verildi.

Alithia gazetesi “Önümüzdeki Günler İçerisinde Dimitriadis’e Karşı Cezai Kovuşturma” başlığıyla manşetten verdiği haberinde, Başsavcı Kliridis’in, polisin ekonomik suçlarla ilgili sorgu memurlarının hazırladığı rapor temelinde, Dimitriadis’e karşı kovuşturma konusunun söz konusu olduğunun kanıtlandığı neticesine vardığını yazdı.

Gazete Kliridis’in cezai kovuşturmayı önümüzdeki günlerde açmasının beklendiğini ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e konuyla ilgili bilgi verdiğini de belirtti.

Habere göre Kliridis’in bu niyeti, Anastasiadis’in onay verip vermemesine bağlı değil. Ancak Kliridis, Dimitriadis’e karşı kovuşturma memorandumunun uygulanmasını etkileyeceği için bu konuda Anastasiadis’e bilgi vermeyi gerekli gördü.

Gazete cezai kovuşturmaya neden olan konunun, Dimitriadis’in Alvarez&Marsal kuruluşu ile imzaladığı bir sözleşmeyle ilgili olduğunu kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.