1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİPKARPAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN PROJELERİNİ ANLATTI
DİPKARPAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN PROJELERİNİ ANLATTI

DİPKARPAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN PROJELERİNİ ANLATTI

Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimle göreve gelmeleri halinde yepyeni bir Dipkarpaz yaratacaklarını söyledi.

A+A-

COŞKUN: “DİPKARPAZ’I TURİZMİN BEŞİĞİ HALİNE GETİRECEK, ÇEŞİTLİ İSTİHDAM OLANAKLARI YARATACAĞIZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimle göreve gelmeleri halinde yepyeni bir Dipkarpaz yaratacaklarını söyledi.

Dipkarpaz’ın birçok hizmetten mahrum bırakıldığını, okullarında müdür, hastanede doktor olmadığı söyleyen Coşkun, “Gece yarısından sonra rahatsızlanan hastaları Allah’a havale ediyoruz” dedi.

Dipkarpaz’ın turizm bölgesi olduğunu ancak bunun değerlendirilemediğini savunan Coşkun, “Dipkarpaz’ı turizmin beşiği haline getirecek, çeşitli istihdam olanakları yaratacağız” ifadesini kullandı.

“BELEDİYEDE YAŞANANLAR KAOS”

Dipkarpaz Belediyesi’nde yaşananları “kaos” olarak niteleyen Coşkun, belediye çalışanlarının 35 gündür grevde olduğunu, sorunu çözmek için bir takım adımlar atıldığını ancak bunların devamının gelmediğini savundu.

“SEÇİMİ KAZAMAK UĞRUNA KİMSEYE İŞ SÖZÜ VERMEDİM”

CTP-BG’den verilen bilgiye göre Suphi Coşkun, katıldığı bir programda projelerini anlatarak, seçim kazanmak uğruna kimseye iş sözü vermediğini söyledi.

Bölgedeki sorunlara değinen ve çözüm önerilerini dile getiren Suphi Coşkun, “Diğer partilerin üyeleriyle kardeşiz. Hepimiz rozetimizi çıkarıp yepyeni bir Dipkarpaz yaratmaya, bölgedeki eksiklikleri gidermeye çalışacağız” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.