1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİPKARPAZ’DA 12 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ
DİPKARPAZ’DA 12 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

DİPKARPAZ’DA 12 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

Dipkarpaz’da, “Şelonez Bölgesi ile Zafer Burnu” arasındaki sit alanı içerisine faaliyet gösteren ve yetkili makamdan izinsiz olarak çalışan yer mühürlendi.

A+A-

DİPKARPAZ’DA 12 İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

Dipkarpaz’da, “Şelonez Bölgesi ile Zafer Burnu” arasındaki sit alanı içerisine faaliyet gösteren ve yetkili makamdan izinsiz olarak konan araç ve inşa edilen yapılarla ilgili önceden başlatılan yasal işleme rağmen faaliyetlerine devam eden on iki iş yeri, Turizm Bakanlığı, Çevre Dairesi ve Eski Eserler ve Müzeler Dairesi yetkilileri tarafından mühürlendi.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Polisten yapılan açıklamaya göre, Ocak 2013–13 Mayıs tarihleri arasında, Lefkoşa’da Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren “Başman Kardeşler Ltd” isimli iş yerinde çalışan Y.T.(E–27), ülke genelinde şirket adına pazarlamış olduğu malların karşılığı olarak tahsil ettiği toplam 35.000 TL nakit parayı şirket muhasebesine teslim etmeyerek çaldığı tespit edildi. Y.T tutuklandı.

İÇERİSİNDE BİR CÜRÜM İŞLEMEK KATSI İLE BİNA AÇMA

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren  “Antis Taverna” ya dün saat 11:00 sıralarında giriş kapısını hasarsız açarak içeriye giren H.Z.(E-39) ve H.T.(E-49 buzdolabının motorunu çalmaya çalıştıkları sırada suçüstü tespit edildi. Adı edilenler tutuklandı.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.