1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DIŞARIDA RAHAT DURMUYOR
DIŞARIDA RAHAT DURMUYOR

DIŞARIDA RAHAT DURMUYOR

Dışarıda rahat durmuyor

A+A-

DAÜ kütüphanesine giden öğrencilerin cüzdanını çaldığı iddia edilen Falodi, cezaevine gönderildi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kütüphanesinde, öğrencilerin cüzdanlarını çaldığı iddiasıyla tutuklanan Timilehin Busayo Falodi, hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Teminat maksatlı dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı hakkında 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verildi.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlının, 7 Haziran ile 9 Haziran 2017 tarihleri arasında, Doğu Akdeniz Üniversitesi Kütüphanesi’nde, 4 ayrı kişinin cüzdanlarından, toplamda bin 960 TL ve 700 Amerikan Doları nakit para sirkat ettiğini anımsattı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Özbilen, ülkemizde hiçbir yasal statüsü bulunmayan zanlının, hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, ülkemizle hiçbir yasal bağı olmayan zanlının, davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.