1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOKTORLAR “PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR” DEDİ
DOKTORLAR “PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR” DEDİ

DOKTORLAR “PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR” DEDİ

Mahkeme kararı;

A+A-

 

Gönyeli’de Mado isimli tatlıcıya girerek, 7 kilo baklava sirkat ettiği belirtilen ve baklavaları yediğini iddia eden, ayrıca bağış kutusundaki paraları da şeytana uyup çaldığını söyleyen zanlının cezai ehliyeti olduğu ifade edilirken, doktorlar zanlının psikolojik sorunları olduğunu kaydetti.

Gönyeli Yenikent’de Ekim 2014 tarihinde Mado isimli tatlıcıya girerek,  “dükkân açma, kasti hasar ve hırsızlık” suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı K.G dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.  Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Adli Şubede görevli polis memuru Hasan Sönmez olayla ilgili bulguları aktardı. Sönmez, zanlı K.G’nin 8 – 25 Ekim tarihleri arasından Gönyeli Yenikent’de faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerinde meydana gelen “dükkân açma, kasti hasar ve hırsızlık”  olayından methaldar olduğunu söyledi.

Sönmez, zanlının mahkeme emri gereği Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları servisinde kontrolden geçirildiğini kendisine bakan 4 doktorun cezai ehliyeti olduğuna dair rapor verdiğini ancak psikolojik sorun yaşadığına dair beyanda bulunduğunu söyledi. polis zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Tutuksuz yargılanacak

Yargıç Gökhan Asafoğluları zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasına ve 15 günde bir en yakın polis karakoluna gidip ispati vücut etmesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Yargıç Gökhan Asafoğluları ayrıca zanlının 15’de bir sosyal hizmetler dairesine gidip durum değerlendirmesi yapmasına ve yapılan değerlendirilmenin 2 aylık rapor halinde durumunun mahkemeye beyan edilmesine emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.