1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÖRT TÜRK ERKEK VE BİR RUM KADIN...
DÖRT TÜRK ERKEK VE BİR RUM KADIN...

DÖRT TÜRK ERKEK VE BİR RUM KADIN...

İkisi suçu kabul etti;

A+A-

 

Kros Motor sevkiyatı nedeniyle tutuklanan 5 kişiden biri Kıbrıslı Rum çıktı.

Olay ile ilgili tutuklanan Serdar Mütella, Kıbrıslı Rum kadın Marina Papachirstoforou, Oğuzhan Yıldızdal, Abdurrahman Davulcular ve Cankut Atatüre hakkında mahkeme, birer gün tutukluluk kararı verdi.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Derman, zanlıların 18 Ağustos 2014 tarihinde zanlı 3 Oğuzhan Yıldızdal’a ait araç ile Rum tarafına giderek 4 adet kros motor ve bir adet atv motor aldıklarını, bu motorları akyar sınır kapısından Gümrük yasasına aykırı bir şekilde KKTC’ye geçirdiklerini söyledi. Emarelerden 2 adet kros motor ile 1 adet atv motorun bulunduğunu söyleyen Derman, 2 adet kros motorun henüz aranmakta olduğunu dile getirdi.

DAVULCULAR İLE ATATÜRE SUÇLARINI KABUL ETTİ

Zanlı 4 Abrurrahman Davulcular ile zanlı 5 Cankut Atatüre’nin verdikleri gönüllü ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini söyleyen Derman, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek, ifadelerin teyit ve tesbitinin yapılacağını ve aranmakta olan emalerin olduğunu gerekçe gösterip zanlıların birer gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlılarında itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların birer gün poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

 

Diyalog

.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.