1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP KADIN ÖRGÜTÜNDEN GÜZELYURT ZİYARETİ
DP KADIN ÖRGÜTÜNDEN GÜZELYURT ZİYARETİ

DP KADIN ÖRGÜTÜNDEN GÜZELYURT ZİYARETİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) Kadın Örgütü, Güzelyurt bölgesini ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) Kadın Örgütü, Güzelyurt bölgesini ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş başkanlığındaki Kadın Örgütü, Aydınköy, Güneşköy, Yukarı Bostancı, Yayla, Akçay ve Gayretköy’e ziyaretlerinde sorunları dinledi.

Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, milletvekili ve ilçe yetkililerinin eşlerinin de katıldığı ziyaretlerde kadınların sorunları yanında, gençlerin işsizliği, kırsal kesim arazileri ve narenciye gibi konularda görüş alış verişinde bulunuldu. 
  
DP/UG Kadın Örgütü yetkilileri, köylülerin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve aldıkları notları ilgili kurumlara bildireceklerini belirttiler.

Açıklamaya göre Müge Denktaş da, köy ziyaretlerini sürekli gerçekleştirdiklerini belirterek, “Amacımız merkezden uzak vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlara yardımcı olmaktır” dedi.

Kalabalık gruplar tarafından karşılandıklarını ifade eden Denktaş, köylerde yaşayan kadınların ilgisinden memnun olduklarını söyledi. 

Denktaş, ziyaretler vesilesiyle vatandaşın sorunlarını dinleme fırsatı bulduklarını, sorunların çözülebilmesi için yoğun bir çalışma içine girdiklerini kaydetti.

Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, ev ziyaretlerinde hükümet icraatlarını anlattıklarını ve kadınların sorunlarını dinlediklerini kaydetti.

Bireylerin ekonomik sorunlar nedeniyle değerlerinden uzaklaşarak ayakta kalabilme mücadelesine girdiğini ve bu uğurda değerlerinden ödün verdiğini söyleyen Aktoprak, “Tüm mesleklerde kadınların mücadelesinin ve özellikle de ülke sorunlarına karşı bakış açısının ve çözüm önerilerinin çok daha gerçekçi olduğunu” belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.