1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN EMİROĞULLARI PROJELERİNİ HALKA ANLATIYOR…
DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN EMİROĞULLARI PROJELERİNİ HALKA ANLATIYOR…

DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN EMİROĞULLARI PROJELERİNİ HALKA ANLATIYOR…

DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Doğan Emiroğulları projelerini halka anlatıyor…

A+A-

“MESARYA-AGRO VE EKO TURİZM İLE VATANDAŞIMIZ BÖLGEDEN GELİR SAĞLAYACAKTDP, BKP VE BARAKANIN LEFKE ADAYI KIZILGÖK PROJELERİNİ ANLATTI...MESARYA ALIŞ-VERİŞ MERKEZİ KURULACAK”

Seçim çalışmalarına devam eden  Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Değirmenlik ve belediyeye bağlı köyleri gezdi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Emiroğulları belediye meclis üyesi adayları ile birlikte projelerini vatandaşlarla paylaştı.

Emiroğulları, en önemli projelerinin Mesarya-Agro ve Eko Turizm olduğuna dikkat çekerek; “Mesarya’nın üretken kimliğine en uygun olan tarımsal turizmle belde üreticimizi, hayvancımızı, kadınlarımızı ve gençlerimizi bölgeden gelir sağlayan işletmeciler yapacağız” dedi.

Bölgenin kültür, tarih ve doğal zenginliklerini hem koruyacak, hem de bundan gelir elde edeceklerine dikkati çeken Emiroğulları, böylelikle Ercan Havalimanı’na inen turistleri konuk edebileceklerini de belirtti.

Doğan Emiroğulları; “Yapacağımız konaklama yerleri ile konuklarımız burada kalıp, çocukları ile bir ürünün hangi aşamalardan geçerek üretildiğini hem görecek, hem de bu süreçlere katılarak doğal, kültürel ve otantik yaşamın keyfini sürecekler.  Bunun için turizm Değirmenlik’e teğet geçmeyecek” şeklinde konuştu.

“Mesarya Alış-Veriş Merkezi”ni kurmak istediğini de belirten Emiroğulları; “Eko ve Agro Turizm projelerimiz ile bağlantılı olarak Ercan kavşağı yakınlarına kuracağımız ürün toplama merkezinde, belde halkımızın ürettiği organik ürünler, zeytin, zeytinyağı, hellim, köy ekmeği, hamur işleri, ceviz, alıç ve karpuz macunları, hasır seleler ve çeşitli el sanatları bu alış veriş merkezinde satışa sunulacaktır” dedi.

İnsan Kaynakları, Gübre Dönüşüm Tesisi, Okul Öncesi Eğitim Merkezi, Kapsamlı Spor Kompleksi, Değirmenlik Kültür ve Sanat Evi, Meriç Yürüyüş Parkuru gibi projelerinden de söz eden Doğan Emiroğulları, köy halkının sıkıntı ve sorunlarını da dinleyerek, 29 Haziran’dan sonra bu sorunların hızlı bir şekilde çözüleceği sözünü verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.