1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP’NİN 1 MAYIS MESAJI
DP’NİN 1 MAYIS MESAJI

DP’NİN 1 MAYIS MESAJI

Demokrat Parti (DP), dünya çalışanlarının birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı büyük bir coşku heyecan, neşe ve mutlulukla kutladıklarını bildirdi.

A+A-

DP: “...AYDINLIK BİR GELECEK KURMA SAVAŞINDA HER ZAMAN EMEĞİN YANINDA OLACAĞIZ...”

Demokrat Parti (DP), dünya çalışanlarının birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı büyük bir coşku heyecan, neşe  ve mutlulukla  kutladıklarını bildirdi.

DP, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayınladığı açıklamada, dünyanın dört bir yanında yürekleri insan sevgisiyle dolu tüm çalışanlar ve dünya emekçilerinin bu evrensel bayramı hep birlikte, aynı heyecanla kutladığını kaydetti.

Demokrat Parti’nin Kıbrıs Türk emekçilerinin, dünya emekçileriyle birlikte baskıya, sömürüye, ırkçılığa, düşmanlıklara ve savaşlara karşı durmasına desteklerinin tam olduğuna işaret edilen açıklamada, “İşsizlik, yoksulluk, sefalet, açlık, göçler, salgın hastalıklar ile mücadele edilerek aydınlık bir gelecek kurma savaşında her zaman emeğin yanında olacağız. Bu düşünce tüm dünya halkları gibi Kıbrıs Türk halkının da temel felsefesidir” denildi.

Açıklama, şöyle devam etti:

“Çalışanlara daha iyi bir yaşam koşulları ve daha güvenli bir gelecek sağlamaya kararlı olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu anlamlı günde, gelecek günlerin mutlaka güzel olacağını belirtirken, bir kez daha işçi ve emekçilerimizle tüm dünya işçilerinin 1 Mayıs Bayramı’nı yürekten kutlarız.

Yazılı açıklamada, DP'nin Kıbrıs sorununun adil bir şekilde çözümlenmesi için her türlü pozitif katkıyı yapmaya devam edeceği vurgulandı, .

Kaynak:TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.