1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP'NİN TEKNİK ARACINA SALDIRI
DP'NİN TEKNİK ARACINA SALDIRI

DP'NİN TEKNİK ARACINA SALDIRI

DP Ulusal Güçler’ (DP-UG), seçim çalışmalarında kullandığı teknik aracının dün akşam kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradığını bildirdi ve saldırıyı kınadı.

A+A-

DP-UG: “HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇTEN KORKUP, TELAŞA KAPILANLAR, ARAÇLARIMIZA SALDIRARAK KORKULARINDAN ARINMAYA ÇALIŞIYORLAR”

DP Ulusal Güçler’ (DP-UG), seçim çalışmalarında kullandığı teknik aracının dün akşam kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradığını bildirdi ve saldırıyı kınadı.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa terminal bölgesinde bulunan parti aracına gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düzenlenen saldırıda, sloganların üstü ve DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın yüzü kırmızıya boyanırken, aracın çeşitli yerlerine yazılar yazıldı.

DP-UG Genel Merkezi, oy uğruna yapıldığını belirttiği “çirkin saldırıyı” kınayarak daha önce de benzer şekilde taciz edildiklerini hatırlattı ve DP-UG’nin siyasette kaliteyi düşürmeyeceğini, düşürenleri de kınadığını duyurdu.

Açıklamada, “Halkımızdan aldığımız güçten korkan ve telaşa kapılanlar, hizmetlerimizi anlatmamıza hazımsız ve tahammül etmekten yoksunlar. Daha önce afişlerimizi şimdi de teknik aracımızı tahrip ederek belli ki korkularından arınmaya çalışıyorlar. Ama şunu bilmelerinde yarar var, her şeye rağmen halk meşalenin ateşini yaktı. Kimse buna mani olamayacak, aracı yeniden eski haline dönüştürürüz ama üzüntümüz bu zihniyetin varlığıdır” denildi.

DP-UG açıklamasında partinin hoşgörüye sahip olduğu belirtilerek, seçim sürecinin kavga ortamına çekilmeden tamamlanacağı, bu çirkinliğe teşebbüs edenlerin de kınanarak millete havale edildiği kaydedildi.

Açıklamada, araca yapılan saldırı konusunda ilgili mercilere başvurulduğu ve araçtaki hasarın giderilerek yeniden hizmete konulduğu bildirildi.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.