1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DUALARLA UĞURLANDI
DUALARLA UĞURLANDI

DUALARLA UĞURLANDI

Lefkoşa’da sevenlerinin duaları arasında dün öğlen;

A+A-

Aslen Angolem’li (Taşpınar) olup, Lefkoşa’da ikamet eden 82 yaşındaki Cemal Küçülmez, dün Lefkoşa’da sevenlerinin duaları arasında dün öğlen, İsmail Safa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda  toprağa verildi.

Çok sevdiği babasını kaybetmenin tarifsiz acısını yaşayan Çetin Küçülmez, ‘’Babamın böbrek yetmezliği rahatsızlığı vardı. 1 ay boyunca hastahanede tedavi gördükten sonra kendi isteğiyle onu hastahaneden alıp evine götürdük. Bir kaç kez diyaliz makinesine girdi fakat, böbreklerinin durumu ağır olduğu için onu önceki akşam kaybettik. Babamın bana ‘’bizi dağlar ve barikatlar yedi bitirdi’’ demesi, onun son sözleri oldu” ifadelerini kullandı.

Dünya iyisi biriydi

Merhumun kızı Alev Alır, cenazede konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Alır,‘’Babam dünya iyisi bir insandı, çok sevilen çok sayılan biriydi. Onu kaybetmenin acısı içerisindeyiz’’ diyerek gözyaşı döktü.

Cenazeye, Cemal Küçülmez’in ailesi, dostlarının yanında DP-UG Milletvekili Zorlu Töre ve UBP Milletvekili Ersin Tatar da katıldı. Zorlu Töre, merhumun tabutu başında dua okudu.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.