1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dünya Kupası'na 2 gün kala kovulan Lopetegui: Annemin ölümünün ardından hayatımın en üzüntülü günüydü
Dünya Kupası'na 2 gün kala kovulan Lopetegui: Annemin ölümünün ardından hayatımın en üzüntülü günüydü

Dünya Kupası'na 2 gün kala kovulan Lopetegui: Annemin ölümünün ardından hayatımın en üzüntülü günüydü

"Bazı şartlar bizi bu noktaya getirdi"

A+A-

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in yeni teknik direktörü Julen Lopetegui, Madrid ekibi ile yaptığı anlaşma nedeniyle İspanya Milli Takımı'ndaki görevine son verilmesinin, hayatındaki en üzüntü verici gelişmelerden biri olduğunu belirtti.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Lopetegui ile beraber başkent Madrid'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıyı, Dünya Kupası'nın ardından yapmak istediklerini söyleyen Perez, ancak İspanyol Futbol Federasyonu'nun kendilerine haber vermeden Real Madrid ile anlaştığı gerekçesiyle Lopetegui'yi milli takım teknik direktörlüğünden aldığına atıfta bulunarak, "Bazı şartlar bizi bu noktaya getirdi" dedi.

Lopetegui ile varılan anlaşmanın onun milli takıma karşı sadakatsizlik yaptığı anlamına gelmediğini savunan Perez, "Anlaşmaya vardık ve şeffaf olmak, herhangi bir spekülasyon ya da söylentiyi önlemek için bir kaç saat içinde Dünya Kupası öncesi ilan etmeye karar verdik" değerlendirmesinde bulundu.

Perez, anlaşmanın İspanya Milli Takımı'nı etkileyeceği iddialarını anlamanın güç olduğunu da söyleyerek, "Onları etkilemeyecekti. Lopetegui'nin yarın İspanya Milli Takımı'nın kulübesinde olmamasını haklı çıkaracak herhangi bir argüman yoktur" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.