1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜNYANIN EN ZOR GÖREVİ!
DÜNYANIN EN ZOR GÖREVİ!

DÜNYANIN EN ZOR GÖREVİ!

Dünyanın en zor görevi;

A+A-

ÖZGÜRGÜN:”HEKİMLERİN VE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SÜREKLİ KENDİLERİNİ YENİLEMELERİ MEMNUNİYET VERİCİ”

14 MART TIP BAYRAMI

Anamuhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP)  Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün,  KKTC’nin tıp alanında dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarının da sürekli kendilerini yenileyerek, geliştirmelerinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, sağlık hizmetlerinin, dünyanın en zor ve en onurlu kutsal görevi olduğunu belirtti. Özgürgün, ülkenin her köşesinde fedakarca hizmet veren hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

“Yeminle görev üstlenen, hayatımızı emanet ettiğimiz hekim ve sağlık çalışanlarımızın mesleğin gerektirdiği yüksek ahlak, fedakarlık gibi hassasiyetlere sahip  olma ve bunları geliştirme gayreti içerisinde oldukları bir gerçektir” diyen Özgürgün, genel sağlık sistemini çağdaş reformlarla istenilen verimliliğe ulaştırmanın kaçınılmaz olduğunu söyledi.
 
Özgürgün, Cumhuriyet Meclisi’nde çok sayıda hekim milletvekili bulunduğuna işaret ederek, bunun sağlıkta reform çalışmaları açısından bir kazanım olduğunun da altını çizdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.