1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DURSUN ÖZBEK AÇIKLADI: "ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİL"
DURSUN ÖZBEK AÇIKLADI: "ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

DURSUN ÖZBEK AÇIKLADI: "ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Dursun Özbek, yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından merak edilen sorulara yanıt verdi.

A+A-

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor'un geleceği hakkında beklenen açıklamayı yaptı ve teknik direktör değişikliğinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özbek, "Rutin yönetim toplantımız vardı. Toplantıyı bitirdik. Rutin konuları konuştuk. Son maçlarda gösterilen performans hem taraftarımızı, hem de yönetim kurulunu oldukça üzdü. Eğer teknik ekibin bir hatası varsa, dikkatini çekerek yolumuza devam edeceğiz. Antrenör değişikliği söz konusu değildir. Şampiyonluğun en ciddi adaylarından birisiyiz. Lig uzun bir maraton ve performans değişikliği olabilir. Sil baştan yapıp, antrenör değişikliğinin olumlu olacağını düşünmüyorum. Sadece ben değil, tüm yönetim kurulu böyle düşünüyor." dedi.

Dursun Özbek, yapılan hataların tekrarlanmaması ve sezon başındaki görüntünün yakalanması adına ne gerekiyorsa yapılacağını da sözlerine eklerken, "Kimse tereddüte düşmesin. Taraftara da çağrım var. Teknik direktörümüze ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Bazı maçlarda hatalar yapılmış olabilir ama yapmamız gereken bu hataların üstesinden gelmek." diye konuştu.

Fatih Terim'le görüşüldü mü?

Dursun Özbek, son günlerde basında yer alan Fatih Terim iddialarına da yanıt verirken, "Sayın Terim de görüşme olmadığını söyledi. Böyle bir gelişme olmadı. Hem teknik direktöre hem futbolculara güvenimiz tam. Gerekli ikazlar yapılıyor." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.