1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Real Madrid Cenk’in peşinde!
Real Madrid Cenk’in peşinde!

Real Madrid Cenk’in peşinde!

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Leipzig'e konuk olacak Beşiktaş'ta golcü yıldız Cenk Tosun'u Real Madrid heyecanı sardı.

A+A-

Cenk Tosun çıtayı öyle bir yere çıkardı ki… İspanya’dan günün bomba iddiası geldi. Radio Marca, Real Madrid’in scout’larının bir süredir izledikleri Leipzig’in golcüsü Timo Werner’i bir kez de Şampiyonlar Ligi’ndeki Beşiktaş karşısında izleyeceğini duyurdu. Radyo bu iddiaya bir de ek yaptı:

Almanya’ya gidecek Real Madrid’in scout’ı aynı zamanda Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun’u da izleyecek. Bu şekilde listeye sürpriz bir isim daha eklenebilir. Hangi scout’ın Almanya’ya gideceği henüz netleşmedi ama bu ismin Cenk Tosun için Negredo’dan da bilgi alacağı iddia edildi.

Real Madrid’in listesinde Timo Werner’in dışında Fenerbahçe’nin ısrarla istediği Fedor Smolov, Arsenal’dan ayrılması gündeme olan Alexis Sanchez ve Inter’in gol makinesi Maur Icardi de yer alıyor.

Cenk Tosun, Güneş'ten Real Madrid için forma istedi

Real Madrid’in scout’ının Timo Werner’i izlemek için geleceği maçta kendisini izleyeceğini Alvaro Negredo’dan öğrenen Cenk Tosun’u heyecan sardı… Pazartesi akşamına kadar Şenol Güneş’in 11’de şans vermeyi düşünmediği Tosun Paşa, Almanya yolculuğu öncesinde Güneş’e, “bu şansı elimden alma hocam” diye adeta yalvardı. Normalde Cenk’i yedek soyundurmayı düşünen Güneş’in Tosun Paşa’yla Leipzig maçına çıkarabileceği gelen bilgiler arasında.

Cenk gibi Quaresma da forma istedi

Güneş’ten Leipzig maçında forma isteyen bir başka isim ise Ricardo Quaresma oldu… efsane olduğu Porto’nun bir üst tura çıkması için Almanya’dan en azından bir beraberlik almaları gerektiği konusunda Şenol Güneş’le görüşen Portekizli oyuncu, “bu maçta oynamak istiyorum” dedi. Fakat Güneş, Cenk’in aksine Q7’yi kadroya dahil etmedi.(Fotospor)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.