1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURUMU AĞIR!
DURUMU AĞIR!

DURUMU AĞIR!

Akciğerlerinde kanama, kalça kemiğinde kırık var!

A+A-

İskele anayolunda otobüsün çarptığı 41 yaşındaki bisiklet sürücüsü İbrahim Gülkaya’nın Akciğerlerinde kanama ve kalça kemiğinde kırık olduğu bildirildi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa-İskele anayolunun 3 ve 4’üncü kilometreleri arasında, dün sabah saatlerinde, otobüsün çarptığı bisikletin 41 yaşındaki sürücüsü İbrahim Gülkaya ağır yaralandı.

Polisten alınan bilgiye kaza saat 10.45’te Gazimağusa-İskele anayolunun 3 ve 4’üncü kilometreleri arasında, Barnabas ve Eyva çemberi arasındaki yol üzerinde meydana geldi.

Yönetimindeki TPE 607 plakalı otobüs ile Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru seyretmekte olan 41 yaşındaki Talip Genç isimli sürücü, dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru bisikletiyle seyretmekte olan 41 yaşındaki İbrahim Gülkaya’ya çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yolun solundan kaldırıma çıkarak bisikletin üzerinden düşen İbrahim Gülkaya, olay yerine çağrılan ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Akciğerlerinde kanama ve kalça kemiğinde kırık olan İbrahim Gülkaya’nın tedavisine devam edilirken, araç sürücüsü Talip Genç polis tarafından gözaltına alındı.Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.