1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÜŞEN ÇOCUK OLABİLİRDİ
DÜŞEN ÇOCUK OLABİLİRDİ

DÜŞEN ÇOCUK OLABİLİRDİ

Daha altı aylık olan ‘Tarçın’ isimli Golden cinsi köpek, yaklaşık 2 metre derinliğindeki kanalizasyon çukuruna düştü, yardımına itfaiye ekipleri koştu, vatandaş tepki gösterdi:

A+A-

Mehmet KARA
   Hamitköy’de dün akşam saatlerinde yaklaşık 2 metre derinliğindeki kanalizasyon çukuruna düşen ‘Tarçın’ isimli Golden cinsi köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.  Daha altı aylık olan köpeğinin kurtarılmasını izleyen Leyla Kekeç ise gözyaşlarına hakim olmadı.
   Olay dün akşam saat 18.00 sıralarında Hamitköy’de Ceylan Sokak’ta yaşandı. 
   Çok sevdiği Tarçın’ı gezdirmek için dışarı çıkaran Leyla Kekeç, köpeğinin üzeri ince bir parçayla kapatılan kanalizasyon çukuruna düştüğünü görünce büyük bir korku yaşadı. Kekeç, hemen itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 metre derinliğindeki dar çukurun içine düşen köpeği kurtarmak için operasyon başlattı. Büyük bir çaba harcayan itfaiye ekipleri, halat kullanarak köpeği düştüğü çukurdan dışarı çıkardı. 
   Emniyet tedbiri yetersiz olan kanalizasyon çukurunun bölgede bulunan çocuklar için de büyük bir tehlike arz ettiğini dile getiren vatandaşlar, “kanalizasyon çukuruna düşen köpek değil, çocuk da olabilirdi” diyerek tepki gösterdi.
   Olayın yaşandığı yerin hemen yakınında bir anaokulunun bulunduğuna dikkat çeken vatandaşlar, ince bir parçayla kanalizasyon çukurunun kapanamayacağını, geçici önlemlerin felakete yol açabileceğini dile getirdi.
   Tarçın, kurtarma operasyonun ardından sahibi tarafından kontrol için veterinere götürüldü.

KIBRIS

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.