1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EĞİTİMCİ ALLEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
EĞİTİMCİ ALLEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

EĞİTİMCİ ALLEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

The English School of Kyrenia yasta… Eğitimci Allen son yolculuğuna uğurlandı…

A+A-

Girne –Değirmenlik yolunda meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden, 54 yaşındaki İngiliz uyruklu Antony Paul Allen, Girne Green Hills Mezarlığı’nda gerçekleştirilen törenle defnedildi.

 

Girne – Değirmenlik yolunda meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden, 54 yaşındaki İngiliz uyruklu Antony Paul Allen, Girne Green Hills Mezarlığı’nda gerçekleştirilen törenle defnedildi. Saint Andrews Kilisesi Papazı John Davis önderliğinde düzenlenen cenaze törenine, The English School of Kyrenia Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Nevzat ve eşi Fehim Nevzat’ın yanı sıra, tüm eğitim ve idari kadro ile birlikte okul öğrencileri de katıldı. Kıbrıs doğumlu olan ve 2009 yılından beri The English School of Kyrenia’da Biyoloji- Coğrafya-Fen dersleri veren Allen’ın cenazesi sebebi ile okulun orta ve lise bölümleri tatil edildi.

Kız kardeşi dün operasyon geçirdi
Cenaze törenine, ailenin isteği üzerine çelenk ve çiçek gönderilmezken, bu amaçla toplanan paranın, Kanser Derneği’ne bağışlanacağı açıklandı. Allen’ın kız kardeşinin de uzun süredir kanser tedavisi gördüğünü ve dün bir operasyon geçirdiğini belirten Rahip John Davis, kız kardeşinin bu nedenle cenazeye katılamadığını dile getirdi.

Kaza nasıl olmuştu
Girne-Değirmenlik Anayolunda meydana gelen kaza, yönetimindeki TMK 611 plakalı otobüsle Değirmenlik’e doğru seyreden Murat Şener’in (E-27) önünde seyreden JA 255 plakalı aracı geçtiği sırada aynı şeritte sağa dönmeye çalışan Antony Paul Allen yönetimindeki JK 245 plakalı ATV tipi araca çarpması sonucu olmuştu. Bu esnada JA 255 plakalı aracı geçmeye çalışan Uğur Çapakçı (E-42) yönetimindeki ZMK 471 plakalı araç ise kaza sonucu yol içine devrilen ATV araca çarpmıştı.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.