1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YAŞAMA VEDA...
ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YAŞAMA VEDA...

ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YAŞAMA VEDA...

Duygu dolu anlar ve gözyaşları dinmedi.

A+A-

Onur Kandili 2.ölüm yıl dönümünde anıldı

Elim bir deniz kazası sonucu 19 Ağustos 2013 yılında yaşama veda eden, Mağusa Türk Gücü futbolcusu Onur Kandili ölümünün 2.yılında Mehmetçik’te bulunan kabri başında önceki gün anıldı.

lkemizin yetiştirdiği yetenekli sporcular arasında yer alan Onur Kandili anma törenine Ailesi, Mehmetçik Belediye eski başkan Ahmet Beyazıt Adalıer, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Kulüp başkanı Yusuf Çığ, yönetim kurulu, arkadaşları, sevenleri, antrenörleri ve sporcular katıldı. Genç yaşına rağmen futbolda, avcılık ve atıcılık dallarında başarılar olan çok yönlü sporcu kişiliği ile kısa zamanda önemli başarılar elde ederek adından söz ettirmeyi başaran Onur Kandili 2.ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma töreninde çok duygusal ve hüzünlü anlar yaşanırken gözyaşları hâkimdi. Y

apılan kısa konuşmaların ardından Onur Kandili’nin mezarına çelenk ve çiçekler bırakılıp dualar okunarak ruhu şad edildi. Anma töreninde kısa bir konuşma yapan merhum Onur Kandili’nin dönemin kulüp başkanı Cenk Şeren, Onur’un sadece futbolcu değil, komple bir sporcu olduğuna vurgu yaparak, adı gibi “ONUR”lu kişiliğe sahip genç arkadaşlarının en verimli çağında kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu, her zaman kalplerinde yaşadığını söyledi. Mehmetçik Belediyesi eski başkanı Ahmet Beyazıt Adalıer ise genç yaşına rağmen başarılı bir sporcu olduğuna vurgu yaparak, örnek sporcu kişiliği bölgedeki gençlere iyi anlatılmasına vurgu yaptı. Genç yaşına rağmen önemli hizmetleri olan Onur Kandili’nin ismini yaşatmak için Ailesi ile birlikte sevenleri ve herkesin çalışma içerisinde olduğunu gördüğünü ve rahmetle andığını söyledi.

Aynı akşam ise Çayırova’da evinde Onur Kandili için okutulan mevlit’e yoğun bir katılım olurken, duygu dolu anlar ve gözyaşları dinmedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.