1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ELİMİ BİLE SÜRMEDİM”
“ELİMİ BİLE SÜRMEDİM”

“ELİMİ BİLE SÜRMEDİM”

Kızı yüzünden tartıştığı eşini darp ettiği iddiası ile tutuklanan....

A+A-

Lefkoşada önceki gece geç saatlerde 24 yılık eşi ile kızları yüzünden tartışarak eşini darp ettiği iddia edilen Toma Koyuncu, ailesinin şikayeti üzerine polis tarafından tutuklandı.

Devrim DEMİR
“Ciddi darp” ve “Şiddet tehdidi” suçlaması ile aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlanan Toma Koyuncu teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, Toma Koyuncunun aleyhine getirilen suçlamaların oldukça ciddi olduğuna dikkati çekerek, ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 3 bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmasına emir verdi.


Polis: Boşanma aşamasına geldiler
Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şubede görevli polis memuru Burçin Tolga mahkemede verdiği ifadesinde Toma Koyuncunun
dün “Ciddi darp” ve “Şiddet tehdidi” suçlaması ile şikayet üzerine gözaltına alındığını anlattı.
Polis memuru Burçin Tolga, Toma Koyuncunun 24 yıllık eşi ile dün Lefkoşada kızları yüzünden önce sözlü kavga ardından da eşini iterek ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Burçin Tolga, Koyuncunun ailesinin yapmış olduğu şikayetin ardından zanlının gözaltına alındığını, yapılan soruşturmada ise 8 aydır eşine sürekli şiddet uyguladığının tespit edildiğini kaydetti.
Zanlı ve eşinin sürekli kavga ettiklerini belirten polis memuru, çiftin boşanma aşamasına geldiğini belirtti.
Başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Burçin Tolga, zanlının 30 yıldır KKTCde yaşadığını ve taksicilik yaptığını söyleyerek davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.


“Gözyaşları ile eşini dövmediğini anlattı”
Mahkemede kendini avukatsız olarak savunan zanlı Toma Koyuncu, aleyhinde getirilen suçlamaları kabul etmedi. Koyuncu, “24 yılık evliyim, yaşantım ve evliliğim boyunca mahkemeye böyle bir suçlama ile gelmedim. 3 çocuğum var sadece eşimle tartıştık elimi bile sürmedim” diyerek kendini gözyaşı dökerek ifade etmeye çalıştı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.