1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELİNE SOPAYI ALAN DİLEDİĞİNİ DÖVÜYOR!
ELİNE SOPAYI ALAN DİLEDİĞİNİ DÖVÜYOR!

ELİNE SOPAYI ALAN DİLEDİĞİNİ DÖVÜYOR!

Aracıyla önünü kestiği araç içerisindeki iki turisti ciddi şekilde darp edip yaralayan Ferzan Paydaş tutuklandı

A+A-

Sedef BOŞNAK

Ülkede son günlerde polislerin darp edilmesi dahil, çok sayıda "dayak" olayı yaşanması dikkat çekiyor.

Girne'de bir futbolcunun, polislerin dövülmesi olayları daha sım sıcakken, geçtiğimiz gün Gazimağusa'da aracıyla önünü kestiği araç içerisindeki iki turisti ciddi şekilde darp edip yaralayan Ferzan Paydaş, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Polis, Ferzan Paydaş aleyhine “Vahim zarar” ve “ciddi darp” suçlarından başlattığı tahkikatı salimen yürütebilmek için mahkemeden 3 günlük tutukluluk emri temin etti.

Paydaş, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç Hazal Hacımulla huzuruna çıkarıldı.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan meselenin tahkikat sorumlusu Halil Metin, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Sehan Bundak’ın sorularını yanıtladı.

Tanık polis Halil Metin, zanlının, aradıkları bir şahısla birlikte, 15 Ekim 2016 tarihinde, saat 23.30’da, 63 E 9366 plakalı aracıyla Ötüken’den Gazimağusa istikametine gittiği sırada, NT 399Z plakalı aracın önünü keserek, konu araç içerisindeki ülkede turist olan Ramazan Ergün’ü ve Ali Hakan Acar’ı tahta sopalarla darp ettiğini anlattı.

Zanlının müşteki olan Ramazan Ergün’ün sol el üst kemiğini kırdığını, Ali Hakan Acar’ı da ciddi şekilde darp ettiğine vurgu yapan tanık polis, müştekilerin şikayeti üzerine tespit ettikleri zanlının aracında, olayda kullanılan 2 tahta sopayı bulup emare aldığını belirtti.

Halil Metin, derdes emri gereği tutukladığı zanlının polise gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğine vurgu yaptıktan sonra, başlatılan soruşturmayı salimen yürütebilmek için mahkemeden süre talep etti.

Kararını açıklayan Yargıç Hazal Hacımulla, tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.