1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EN BÜYÜK MİRAS
EN BÜYÜK MİRAS

EN BÜYÜK MİRAS

Akdeniz Karpaz Üniversitesi, Cumhuriyetin Atatürk’ün Türk Milletine bıraktığı en büyük miras olduğunu vurguladı.

A+A-

Akdeniz Karpaz Üniversitesi,  Cumhuriyetin Atatürk’ün Türk Milletine bıraktığı en büyük miras olduğunu vurguladı.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ali Şen yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 90’ıncı kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde Türk Halkının Cumhuriyet Bayramını kutladıklarını belirtti.

Prof. Dr. Şen  “Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarız” dedi.

Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözü ile Cumhuriyetin ilke ve inkılaplarına verdiği önemi gösterdiğini kaydeden Prof. Dr. Şen, “Bu vesileyle, Türkiye Cumhuriyetinin atfedilen inançla ilelebet payidar kalacağının sevinci içerisinde, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 90. yıldönümünü, cennet yurt köşemiz KKTC’de de, sevinç ve coşku içerisinde ulaşmanın gururunu paylaşmaktan onurluyuz. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.