1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ENGELSİZ BİLİŞİM GÜNLERİ” YARIN BAŞLIYOR
“ENGELSİZ BİLİŞİM GÜNLERİ” YARIN BAŞLIYOR

“ENGELSİZ BİLİŞİM GÜNLERİ” YARIN BAŞLIYOR

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nun düzenlediği “Engelsiz Bilişim Günleri” etkinliği yarın sabah saat 09.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi Salon 4’te başlayacak.

A+A-

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nun  düzenlediği “Engelsiz Bilişim Günleri” etkinliği  yarın sabah saat 09.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi Salon 4’te başlayacak.

“Engelsiz Bilişim Günleri” Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğu, KKTC Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı’nın desteği ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacak.

Koordinasyonu Celal Bayar Üniversitesi’nce yürütülen Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nun düzenlediği “Engelsiz Bilişim Günleri” iki gün boyunca çok sayıda uzmanı konuk edecek.

“Engelsiz Bilişim Günleri”nde iki gün boyunca, engelli yurttaşların teknoloji kullanımından işaret diline, mobil öğrenmeden istihdam fırsatlarına kadar pek çok önemli konu tartışılacak.

Etkinlikte “Fiziksel, sosyal, ekonomik ve kültürel çevreye, sağlık ve eğitim hizmetlerine, bilgiye ve iletişime erişimin; engellilerin tüm insan haklarından ve temel özgürlüklerden tam yararlanmasını sağlamadaki önemi” tartışılacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.