1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN'DAN ÇIKMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİ!
ERCAN'DAN ÇIKMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİ!

ERCAN'DAN ÇIKMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİ!

ERCAN'DAN ÇIKMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİ!

A+A-

   Lefkoşa’da 30 Mayıs 2014 tarihinde, polis memurunu darp etmekle suçlanan İhsan Çalışkan, olaydan 2 ay sonra, Ercan Havaalanı’ndan çıkış yaparken gözaltına alındı.
Çalışkan, bir okul içerisine çadır kurdukları gerekçesiyle, mülke tecavüzle suçlanmıştı. Çalışkan, çadırı kaldırmak isteyen polisi darp ederek görevinden men etmekten de aranıyordu.
Çalışkan, Ercan Havalimanı’ndan çıkış yaparken muhaceret memuru tarafından tespit edildi ve polis tarafından gözaltına alındı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fadıl Aksun huzurunda dün görüşülen davada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı İlter Koyuncuoğlu, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan’ı tanık olarak dinletti.
Mahan, zanlının 30 Mayıs 2014 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen ‘mülke tecavüz’, ‘polisi darp ve görevden men etme’ suçlarından methaldar olduğunu belirtti. Meseleyle ilgili tahkikatın tamamlanmış olduğunu kaydeden Mahan, zanlının TC vatandaşı olduğunu ve çalışma izni ile 4 yıldır Kuzey Kıbrıs’ta bulunduğunu kaydederek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Sunulan olgular ışığında, Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasını ve tüm seyahat belgelerine el konulmasına emir verdi.

KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum