1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERDOĞAN, İLK YURTDIŞI ZİYARETİNİ KKTC'YE YAPACAK
ERDOĞAN, İLK YURTDIŞI ZİYARETİNİ KKTC'YE YAPACAK

ERDOĞAN, İLK YURTDIŞI ZİYARETİNİ KKTC'YE YAPACAK

Erdoğan kimin konuşması halinde törene katılmayacağını belirtti

A+A-

 

AK Parti Genel Başkanı ve TC Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, adli yıl açılış töreninde TBB Başkanının konuşması halinde törene katılmayacağını belirterek, "Cumhurbaşkanı gelip de orada Baro Başkanını dinlemek durumunda değil. 

Bugüne kadar bu tür şeyler olduysa artık bunların reforme edilmesi lazım. Bütün bunlara rağmen Yargıtay Başkanı orada konuşacaksa, Yargıtay Başkanını ben de seve seve dinlerim, Yargıtay'ın başı olduğu için dinlerim" dedi.

12. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "AK Parti 13. Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu"nda medya kuruluşlarının Ankara temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, bir soru üzerine 2015 seçimlerine 90 gün kala belde, ilçe ve il kongrelerini yaparak, seçimin ardından da AK Parti Olağan Kongresi'nin yapılabileceğini söyledi.

Yaptığı istişare toplantılarında katılımcılarından genel başkan ve başbakan için bir isim belirtmelerini istediğini anımsatan bir gazetecinin "zarflarda tek bir isim yazılıyor, onları sadece siz mi göreceksiniz?" sorusu üzerine Erdoğan, yazılan isimlerin bir liste halinde kendisine teslim edileceğini belirtti.

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı görevine başladıktan sonra ilk yurt dışı seyahatlerini Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yapacağını bildirdi.

Erdoğan, daha sonra medya kuruluşlarının Ankara temsilcilerinin isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.