1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ERKEKLER ALDATMAK İÇİN ONLARI SEÇİYOR ÇÜNKÜ...
ERKEKLER ALDATMAK İÇİN ONLARI SEÇİYOR ÇÜNKÜ...

ERKEKLER ALDATMAK İÇİN ONLARI SEÇİYOR ÇÜNKÜ...

ERKEKLER ALDATMAK İÇİN ONLARI SEÇİYOR ÇÜNKÜ...

A+A-

Erkekler aldatmak için çirkin kadınları tercih ediyor. Çünkü çirkin kadınların, güzel kadınlara kıyasla daha az kaprisli olmaları erkeklerin çirkin kadınları tercih etmelerini sağlıyor.

Etrafımızda yanımızda hatta Holywood yıldızlarının bile "çirkin kadınla aldatılma" durumuyla karşılaştığını görüyoruz.

Erkeklerin eşlerini, eşlerinden daha çirkin bir kadınlarla aldatması herkesi şaşırtmıştır. Karısı çok güzel olmasına rağmen, erkekler eşlerini çirkin kadınlarla aldatmayı tercih etmektedir.

Çirkin kadınla kaçamak

Bunun nedeni güzellik veya çirkinlik değildir. Erkek aradığı şeyleri çirkin kadında da bulabilir. Aldatan erkekler, çoğu zaman hayal kırıklığına uğratır. Çirkin kadınla "kaçamak" yapan erkeklere etrafındakilerin ilk tepkisi hep şöyle olmuştur; "Aldattığına göre eşinden güzel olsaydı bari!'

Erkekler nasıl kadınları sever

Erkekler güçlü ve ilgili kadınları severler. Erkeklere göre, güzel kadınlar kendilerine olan güvenleri yüzünden bünyelerinde erkeklere karşı her zaman ezme, ilgi bekleme ve şımartılma isteği taşımaktadırlar. Her isteğinin olmasını isteyen, istekleri yerine gelmediğinde eşine kötü davranan ve küsen kadınlardan bıkan erkekler, çareyi karısından daha çirkin ama ilgi beklemek yerine ilgi gösteren, erkeğini mutlu etmek için elinden geleni yapan kadınları tercih ederler.

Erkekler, zeki ve şefkatli kadınları severler ve aslında kadınlardan çok şey isterler. Genellikle çok fazla ilgi göremeyen çirkin kadınlar, bir erkek bulduğunda erkeğini kaybetmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıp erkeği mutlu etmek, mutlu olmak isterler. Bir de erkek varlıklı ve gün görmüş ve ilgilenilmek istiyorsa; kadın ve erkek bu durumdan oldukça memnun olacaktır. 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.