1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU: “ÇOCUKLAR BİLGİSAYAR KULLANIMIYLA YALNIZLAŞIYOR”
EROĞLU: “ÇOCUKLAR BİLGİSAYAR KULLANIMIYLA YALNIZLAŞIYOR”

EROĞLU: “ÇOCUKLAR BİLGİSAYAR KULLANIMIYLA YALNIZLAŞIYOR”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, çocukların, bilgisayar kullanımıyla birlikte yabancılaştığı ve yalnızlaştığına dikkat çekerek, çocukları sosyal hayat içine sokma çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Türkiye Çocuk Oyunları Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Oktay Yellikaya ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Konfederasyon Başkanı Yellikaya, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin her bölgesinde ve dünyada 17 temsilcilikle geleneksel çocuk oyunlarını öğrettiklerini ve bu çerçevede de organizasyonlar düzenlediklerini anlattı.

İlk organizasyonu Çanakkale’de, ikinci etkinliği Manisa’da yaptıklarını ifade eden Yellikaya, üçüncü etkinliği de İstanbul’da yapacaklarını belirterek, bu çalışmaların devamı olarak KKTC’de de böyle bir etkinlik düzenleme temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Eroğlu da, çocukların bilgisayar kullanımıyla birlikte yabancılaştığını ve yalnızlaştığını ifade ederek, “Çocukları sosyal hayatın içine sokma çabanız oldukça önemlidir.  Bu oyunlar yalnız oynanmayan oyunlardır” dedi.

Konfederasyon Başkanı Yellikaya, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na, oyunlardan bazıları hakkında bilgiler de verdi.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.