1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROĞLU: “KAZANÇLAR YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK”
EROĞLU: “KAZANÇLAR YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK”

EROĞLU: “KAZANÇLAR YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gerek siyasi gerek ekonomik istikrar sürdükçe, kazançların yatırıma dönüştürülebileceğini söyledi.

A+A-

EROĞLU: “GEREK SİYASİ GEREK EKONOMİK İSTİKRAR SÜRDÜKÇE, KAZANÇLAR YATIRIMA DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, gerek siyasi gerek ekonomik istikrar sürdükçe, kazançların yatırıma dönüştürülebileceğini söyledi.

Lemar süpermarketler zincirinin 14. şubesi olan Göçmenköy Lemar, düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından açıldı.

Açılışa Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’yla birlikte, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, Lemar Şirketler Grubu sahibi Özer Boyacı, Lemar Şirketler Grubu yöneticileri, davetliler, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı. 

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Özer Boyacı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederek, Boyacı ve ekibinin Lemar’ın 14. mağazasının açılışıyla önemli bir adım daha attıklarını belirtti.
 
Cumhurbaşkanı Eroğlu, Lemar marketler zincirinin, KKTC ekonomisi ve istihdama önemli katkıları yanında, Levent Şirketler Grubunun da birçok sektöre katkı sağladığını söyledi.

Ülkenin en önemli sorunlarından birinin yatırım olduğuna, gün geçtikçe çoğalan yeni yatırımlarla da ülkenin daha iyi yerlere geleceğine inanç belirten Cumhurbaşkanı Eroğlu, gerek siyasi gerek ekonomik istikrar sürdükçe, kazançların yatırıma dönüştürülebileceğini sözlerine ekledi.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Lemar’ın 14. şubesinin hayırlı olmasını temenni ederek, Lemar’ın ülke ekonomisi ve istihdama değer kattığını söyledi.

Çağın bilgi ve teknoloji çağı olduğunu, günümüz piyasa koşullarında da dünyayı takip etmenin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Fellahoğlu, Lemar Şirketler Grubuna yürüdükleri yolda başarılar diledi.

ÖNKAL

Lemar Süpermarket Yönetim Kurulu üyesi Rüstem Önkal, Lemar süpermarketler zincirinin 14. şubesi olan Göçmenköy Lemar’ın açılış hazırlıklarının son bir yıldır devam ettiğine işaret ederek, Göçmenköy Lemar’ın da diğer Lemarlarda alışılageldiği gibi modern tarzda hazırlandığını söyledi.

Lemar’ın KKTC’de kendi sektöründe zincirleşmeyi başardığına dikkat çeken Önkal, 2013 yılında açılışını planladıkları bir de Küçükkaymaklı Lemar AVM olduğunu söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.