1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ EŞ DEHŞET SAÇTI!
ESKİ EŞ DEHŞET SAÇTI!

ESKİ EŞ DEHŞET SAÇTI!

4 EL ATEŞ ETTİ…

A+A-

Dikmen’de dün sabaha karşı Ali Altu isimli şahıs, iki çocuğunun annesi olan eski eşi S.U’ı ve eski eşinin erkek arkadaşı A.İ’ye av tüfeğiyle ateş ederek ağır yaraladı

Dikmen dün sabaha karşı doğru silah sesleriyle sarsıldı... Tercüman Sokak’ta saat 04.00 sıralarında evine başka bir adam aldığı gerekçesiyle eski eşi S.U’ı ve eski eşinin erkek arkadaşı A.İ’ye av tüfeğiyle ateş ederek, yaraladığı iddia edilen Ali Altu isimli şahıs tutuklandı. Eski eş S.U sol ayak parmağından, A. İ de sırtından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılırken, 35 yaşındaki zanlı Ali Altu “katle teşebbüs” suçuyla ilgili olarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Nöbetçi Kıdemli Yargıç Beril Çağdal, huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davada Savcı Özlem Tümer ve zanlı Ali Altu adına Savunma Avukatı hazır bulundu. Savcı Tümer, meselenin tahkikat sorumlusu Boğaz Karakolu’nda görevli Polis Çavuşu Tümer Öztür’ü mahkemeye tanık olarak dinletti.

4 el ateş etti
Öztür, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı. Polis Çavuşu Öztür, eski eşi S.U’ı evine başka bir adam kabul ettiği gerekçesiyle baskın yapan zanlı Ali Altu’nun, o esnada evde bulunan ve kaçmaya çalışan A.İ’ye 3 kez ateş ederek yaralayıp katle teşebbüs suçunu işlediğini belirtti. Zanlı Ali Altu’nun daha sonra eve geri dönerek dolapta gizlenen eski eşi S.U’a bir el ateş ederek sol ayak parmağından yaraladığını söyleyen Tümer Öztür, zanlının olay kabinde hemen tutuklandığını ve bahse konu av tüfeğinin emare olarak alındığını aktardı.

Mesele çok ciddi
Öztür, meselenin oldukça ciddi olup, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek, olayla ilgili alınması gereken birçok ifade olduğunu dolayısıyla zanlını serbest kalması halinde bu kişilere etki edebileceğinden 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Polis çavuşunun şahadetini ve savunma avukatının tutukluluğa itiraz etmeyişini dikkate alan Kıdemli Yargıç Beril Çağdal, meselenin oldukça ciddi olduğunu ve tahkikatın tamamlanabilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına direktif verdi.

YENİDÜZEN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.