1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ!
ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ!

ESKİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ!

Mağusa'da tüyler ürperten kadın cinayeti!

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa dün akşam cinayetle sarsıldı. 45 yaşındaki hemşire Halime Çetin, eski sevgilisi 43 yaşındaki Hayrettin  Özcömert tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Dün akşam saat 21:45 raddelerinde Mağusa Yeni Beş Evler Bölgesinde işlenen cinayetin ardından Halime Çetin’i av tüfeği ile öldüren Hayrettin Özcömert ise ayni av tüfeği ile intihara teşebbüs etti. Halime Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, intihara teşebbüs eden ve ağır yaralanan Hayrettin Özcömert ise Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

 

Son birkaç aydır aralarında sorun vardı…

Olay yerinden elde edilen bilgilere göre cinayete kurban giden Halime Çetin ile intihara teşebbüs eden Hayrettin Özcömert’in arasında son birkaç aydır sorunlar vardı. Özcömert’in dün akşam eski sevgilisi Çetin’in evine gitmesi üzerine tartışma yaşadıkları öğrenildi. Yaşanan tartışmanın ardından ise Özcömert kendisine ait av tüfeği ile önce eski sevgilisi Çetin’i yatak odasında 3 el ateş ederek öldürdükten sonra evin dışına kapı önüne çıkıp kendi çene kısmına dayadığı ayni av tüfeği ile 2 el ateş ederek intihara teşebbüs etti. Çetin olay yerinde yaşamını yitirirken ağır şekilde yaralanan ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özcömert ise ameliyata alındı. Özcömert’in durumunun kritik olduğu öğrenildi.

 

Çetin’in kardeşleri sinir krizi geçirdi…

Cinayete kurban giden Halime Çetin’in kardeşleri acı haberi alınca olay yerine geldi. Kız kardeşlerinin öldüğünü duyan acılı kardeşler sinir krizi geçirdiler.

 

Polis yoğun güvenlik önlemi aldı…

Cinayetin yaşanmasının ardından olay yerine gelen Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri, Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri ve Trafik Şubesi ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik şeridi altına alınan olay yerinde ise polis ekipleri detaylı incelemelerde bulundu ve başta cinayet aleti olan av tüfeği olmak üzere bir çok delil topladı.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.