1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ETKİNLİK DÜZENLİYOR
ETKİNLİK DÜZENLİYOR

ETKİNLİK DÜZENLİYOR

“BM Dünya Afet Risklerini Önleme Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

A+A-

Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle “BM Dünya Afet Risklerini Önleme Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, “BM Dünya Afet Risklerini Önleme Günü” kapsamındaki etkinlikler, 11 Ekim ve 25 Ekim Cuma günü Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Resim sergisi, basın toplantısı ve panel olarak, üç ayaklı planlanan etkinlik Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi fuayesinde saat 17:30’da başlayacak.

Doğal afetlerle ilgili farkındalığı sağlamak ve bilgilendirmek amacıyla 5-8 ve 9-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik yapılan resim yarışması sonucunda 11 Ekim Cuma günü saat 17:30’da başarılı bulunan resimlerin sahiplerine ödülleri verilecek ve ardından etkinliğin ilk ayağı resim sergisiyle tamamlanacak.

Aynı gün saat 18:00’de, günün anlam ve önemini vurgulayan; bu kapsamda Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi’nin mesajını da paylaşacağı basın toplantısı, İletişim Fakültesi Turuncu salonda gerçekleşecek.

Ardından etkinliğin son ayağı olan “Doğal Afetler” konulu panel, 25 Ekim Cuma günü saat 15:00-17:00 saatleri arasında yapılacak. KKTC üniversitelerinden öğretim elemanlarının konuşmacı olarak yer alacağı YDÜ İletişim Fakültesi Turuncu Salondaki panelde “Doğal Afet Riskleri” ,”Doğal Afet Zararları”, “Doğal Afet Sonrası Toplum Psikolojisi” gibi konular tartışılacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.