1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FACİAYA KIL PAYI
FACİAYA KIL PAYI

FACİAYA KIL PAYI

Yüksek tonajlı vinç araç trafiğin en yoğun olduğu saatlerde Girne Çemberi’ni dönerken devrildi ve sürüklenerek inşaat duvarına çarparak durdu

A+A-

Suna ERDEN

Girne’de dün akşam meydana gelen trafik kazasında büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü. Yüksek tonajlı vinç araç, Girne Çemberi’ni dönerken önce yan yattı ardından sürüklenerek reklam panolarının asılı olduğu duvara çarptı. Kazada vinç sürücü 49 yaşındaki Mürsel Bektaş hafif yaralanarak Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. Trafiğin en yoğun olduğu saate yaşanan kazada ölüm olmaması büyük şans olarak nitelendirildi.

ŞANS ESERİ UCUZ ATLATILDI

Girne dün akşamüzeri bir faciayı ucuz atlattı. Yüksek tonajlı vinç araç trafiğin en yoğun olduğu saatlerde kaza yaptı. Çatalköy’e gitmekte olan Mürsel Bektaş yönetimindeki yüksek tonajlı vinç araç saat 20.30 sıralarında Girne Çemberi’ni dönerken sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı ve sağ tekerlekleri üzerinde 23 metre sürüklendikten sonra çevredeki bir inşaatına duvarına çarparak durdu.

VİNÇ ARAÇTAN SAĞLAM ÇIKTI

Yan bir şekilde duran ve birçok aksamı kaza sonucu dağılan vinç araçtan sürücü Bektaş hafif yaralı olarak kurtuldu. Sürücü Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Sürücü Bektaş’ın durumunun kritik olmadığı öğrenildi.

TRAFİK ALT ÜST OLDU

Bu arada kaza nedeni ile şehir trafiği de alt üst oldu. Girne üst geçit istikametinden gelen araçlar için yol trafiğe kapatıldı. Üst geçit istikametinden gelip şehir içine gitmek isteyen sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. Saatlerce süren çalışmalar sonucu devrilen araç olay yerinden kaldırıldı.

Kaza nedeni ile kaldırım demirleri ve yolda hasar meydana geldi. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ederken, kazaya neden olan etkenin aracın frenlerinin aşırı ısınması veya frenlerinin tutmaması olduğu tahmin ediliyor.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.