1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FECİ KAZA YÜREKLERİ FENA HOPLATTI!
FECİ KAZA YÜREKLERİ FENA HOPLATTI!

FECİ KAZA YÜREKLERİ FENA HOPLATTI!

Lefkoşa-Mağusa anayolu üzerinde dün saat 19.00 sıralarında, Ulukışla kavşağında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada;

A+A-

Lefkoşa-Mağusa anayolunda dün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Kaza, Sdowu Adeyemi yönetimindeki FS 167 plakalı aracın, aynı yönde gitmekte olan Burak Mamuk yönetimindeki Cplakalı araca arkadan çarpmasıyla meydana geldi. Arkadan çarptığı arabanın takla atmasına neden olan FS 167 plakalı araç da 300 metre gittikten sonra takla atarak durabildi. Kaza sonrasında araç sürücüleri ve yolcuların, olay yerinde yardım amacıyla duran vatandaşlar tarafından araçlarından çıkartıldıkları öğrenildi.

Kaza sonucunda Burak Mamuk ve aracında yolcu olarak bulunan Ali Gürtaç, FS 167 plakalı aracın sahibi olmasına karşın, arabada yolcu olarak bulunan Toby Ayeenkoy hafif yaralandılar. Ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, ilk yardım tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Kazadan sonra FS 167 plakalı arabanın sürücüsü Toby Ayeenkoy, yanında yolcu olarak bulunan arabanın sahibi Sdowu Adeyemi ile yaşadığı tartışmanın ardından boş arazilere doğru kaçarak kayıplara karıştı. Polis kaçan Sdowu Adeyemi’yi bulmak için seferber oldu.

Burak Mamuk’un İncirli’de, Ali Gürtaç’ın ise Vadili’de ikamet ettiği öğrenildi. 

Kazayı duyan Ali ve Burak’ın yakınları olay yerine akın etti. 
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.