1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK
FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK

FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK

FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK

A+A-

FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkent Lefkoşa’nın en önemli altyapı eksikliklerinin başında gelen yağmur suyu drenaj hatlarıyla ilgili projenin startını verdi.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, özellikle şiddetli yağışlar sonrasında aşırı su biriken 8 noktanın tespitinin yapılmasının ardından, bu noktalara drenaj hattı döşenmesi işlemine geçildi.

İhalesi sonuçlanan ve finansmanı Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti tarafından karşılanan proje kapsamında ilk olarak Taşkınköy Bölgesi’nde çalışmalar başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında yapılan kazıların ardından beton borular döşenerek suyun dereye aktarımı sağlanacak. İhaleyi kazanan Sütçüoğlu Ltd.’in sürdürdüğü, LTB Bayındırlık ve Altyapı Şubesi’nin denetiminde sürdürülen çalışmaların 5 aylık süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

FELLAHOĞLU: 2014 HALKA HİZMET YILI OLACAK

Altyapı konusundaki yatırımların devam edeceği bilgisini veren ve ivedi olan konuların çözümü için çalışacaklarını vurgulayan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, yeni yıl ile birlikte vatandaşların sorun yaşadığı konuların üzerine gitmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Lefkoşa’nın en büyük sorunlarından biri olan aşırı yağışlar sonrası oluşan sıkıntılar konusunda atılan adımın önemine değinen Fellahoğlu, yeni yılda bu tip hizmetlerin süreceğini, 2014’ü halka hizmete adadıklarını belirtti.

Şubeden yapılan açıklamada drenaj hattı döşenecek yerler şöyle;

“Şht. Kemal Ünal Caddesi (Metropol yolu), Şht. Mustafa Mehmet Sokak (Göçmenköy-Taşkınköy trafik ışıkları civarı), Cengiz Topel Sokak (Şht. Tuncer İlkokulu önü), Kocaman sokak (Hamitköy), Dilek Sokak (Marmara Parkı civarı), Şht. Ecvet Yusuf Caddesi (Yenişehir Kavşağı), Leylak Sokak (Reis Süpermarket civarı, Rüstem Ağa Sokak (K.Kaymaklı)”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.