1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fellahoğlu, Alevi Kültür Merkezi ve Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

FELLAHOĞLU, ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’in (CTP-BG) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı ve LTB Başkanı ve Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyeliği adayları, Alevi Kültür Merkezi ve Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fellahoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Bir yılda yaptıklarımız, dört yılda yapacaklarımızın garantisidir” dedi.

Fellahoğlu, “Lefkoşalı elini vicdanına koysun ve öyle değerlendirme yapsın, bize yeter. Önümüzdeki dört yılın sonunda, bugün Avrupalı bir başkentte ne varsa, ne oluyorsa bizde de olacak. Görevi enkaz halinde almış olmamıza rağmen; geçtiğimiz bir yıl içinde yapılanlar, önümüzdeki dört yıl içinde yapacaklarımızın garantisidir” diye konuştu.

“Popülizmden uzak, kamusal ve toplumsal çıkarlar için” uğraşacaklarını söyleyen Fellahoğlu, “Yapılanları unutturmaya çalışıyorlar. Ancak unutturamayacaklar. Çünkü Lefkoşalı yapılanı gördü ve bilir. Asmaaltı Yayalaştırma Projesi öncesi 20 iş yeri kapatılmıştı. Şimdi 3-4 tanesi yeniden açıldı, yavaş yavaş tümü yeniden açılacaktır” şeklinde konuştu.

Kadri Fellahoğlu, bugünkü çalışma prensiplerini “Bir daha asla”, “Yeni maceralara hayır” ve “Uygulanabilir projeler” olarak üç maddede sıraladı.

Fellahoğlu, şöyle devam etti:

“Lefkoşa bir daha asla 7 Nisan 2013 tarihi öncesine dönmeyecek, çöp kent olmayacak, Lefkoşalılara maraz vermeyecek. Buna izin vermeyiz. Bizler bir yıldır bu görevi yapıyoruz. Neyin nasıl olduğunu gördük, teşhisimizi koyduk ve Lefkoşa’yı ayağa kaldırdık. Önümüzdeki dört yılda da yürütecek ve Lefkoşa’yı gurur ve onur duyulan bir şehir Avrupa Başkenti haline getireceğiz. Yeni birilerini göreve getirmek macera olur, boşa zaman harcama olur. Lefkoşalı’nın yeni maceralara ihtiyacı yoktur. Genç ve üretken meclis üyesi adayı arkadaşlarımla birlikte, demokratik, tartışan bir çalışma anlayışıyla görev yapacağız. Aylardır üzerinde çalıştığımız ve sivil toplum örgütlerinin de görüşlerini aldığımız uygulanabilir projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için göreve talibiz ve desteğinizi istiyoruz.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.