1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU, İNGİLİZ MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
FELLAHOĞLU, İNGİLİZ MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

FELLAHOĞLU, İNGİLİZ MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Felllahoğlu, Kuzey Londra Enfield Muhafazakar Parti Milletvekili Nick De Bois ve Edmonton İşçi Partisi Milletvekili Andy Love’yla görüştü.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Felllahoğlu,  Kuzey Londra Enfield Muhafazakar Parti Milletvekili Nick De Bois ve Edmonton İşçi Partisi Milletvekili Andy Love’yla görüştü.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Bois ve Love’a, AB Program Destek Ofisi Direktörü Alessandra Viezzer ile İngiliz Parlame0ntosu’ndaki Kıbrıs’ın Dostları Grubu Kordinatörü Mary Southcott eşlik etti.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, milletvekilleri ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Fellahoğlu bir süre görüştüğü Bois ve Love’a LTB projeleri, LTB ile Lefkoşa Rum Belediyesi ilişkileri ve ortak projeler ile ilgili çeşitli bilgi verdi.

Fellahoğlu, Annan Planı döneminde başlayan ortak görüşmelerin ve ortak proje çalışmalarının sınır kapıları açıldıktan sonra kolaylaştığına dikkat çekti.

İki toplumlu büyük bir proje olan Haspolat Atık Su Arıtma Tesisi hakkında detaylı bilgi almak isteyen Bois ve Love, tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.