1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden ve en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu yerel seçim ziyaretleri kapsamında KKTC Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette yerel seçimler için görüş alış verişinde bulunan Kadri Fellahoğlu’na Fenerbahçeliler tarafından plaket takdim edildi.

CTP-BG LTB meclis üyesi adaylarının birçoğu da bu ziyarette hazır bulundu.

Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden ve en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu belirten Fellahoğlu, Türkiye’deki Fenerbahçe taraftarlarının yaşadığı coşkunun KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nde de yaşandığını ve önümüzdeki sezon bu heyecanı yaşamak için Fenerbahçe’nin bir maçını dernekte izleyeceğini söyledi.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin durumu hakkında Fenerbahçe taraftarlarını da bilgilendiren Fellahoğlu, 14 aylık görev süresi içerisinde elinden gelen çabayı gösterdiğini ve LTB’yi normalleşme sürecine soktuklarını ifade etti.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmenin sona ermesinin ardından engelli bir Fenerbahçe taraftarı LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ile tanışmak istediğini söyledi. Engelli Fenerbahçe taraftarını kırmayan Kadri Fellahoğlu da bu vatandaşın yanına gitti ve bir süre sohbet ederek anı fotoğrafı çektirdi. Fellahoğlu son olarak KKTC Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu ve dernek üyeleriyle de toplu fotoğraf çektirerek ziyareti tamamladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.