1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU KTFF’Yİ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU KTFF’Yİ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU KTFF’Yİ ZİYARET ETTİ

“KTFF toplumsal alanda olduğu gibi sosyal alanda da önemli bir kurumdur. Çünkü

A+A-

CTP-BG LTB BAŞKAN ADAYI FELLAHOĞLU KTFF’Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı ve Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF)’yi ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre ziyarette, KTFF’nin dışa açılım çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

CTP-BG olarak KTFF’nin dışa açılım çalışmalarına her zaman güçlü bir destek verildiğini hatırlatan Fellahoğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Lefkoşa Türk Belediyesi, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası gibi Kıbrıs Türk halkının varlığını tescil eden kurumlardan biri olduğuna işaret etti.

Fellahoğlu “KTFF toplumsal alanda olduğu gibi sosyal alanda da önemli bir kurumdur. Çünkü ülke gençliğine hizmet vermektedir. Ülke futbolunun önünü açmak için başlattığı dışa açılım çalışmalarını destekliyoruz. LTB olarak, bu konuda gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi ve KTFF Başkan ve Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.